NYHETER   |   28 januari 2022
Hur Gör Du För Att Behålla Kostnadskontrollen?

Vi tjänar mer på att du betalar mindre. Vi lever efter en enkel filosofi, även om den är ovanlig. Hos Cloudist ska du kunna få de lösningar du behöver. Inte mindre, och absolut inte mer. För oss kan det innebära att vi säljer på dig mindre än våra konkurrenter skulle ha lyckats med. Men vi…

Vi tjänar mer på att du betalar mindre.

 

Vi lever efter en enkel filosofi, även om den är ovanlig.

 

Hos Cloudist ska du kunna få de lösningar du behöver.
Inte mindre, och absolut inte mer.

 

För oss kan det innebära att vi säljer på dig mindre än våra konkurrenter skulle ha lyckats med. Men vi tror att du blir gladare när du får färre rader på fakturan, och mindre belopp på sista raden. I det långa loppet är det värt mer. Både för oss och för dig.

 

Pay as you grow
Vi erbjuder våra molntjänster enligt en modell som ger dig en enkel kostnadskontroll. Du väljer helt enkelt det du behöver, och betalar inte för något annat.

 

Och kanske det bästa av allt: Vi har inga bindningstider.

 

Därför blir det enkelt att skala upp när dina kunder växer och deras behov ökar. Och detsamma gäller på andra hållet. Hos oss fastnar du inte med onödiga kostnader för tjänster eller utrymme du inte längre behöver.

 

Raka rör eller krångliga prislistor?
Vi har gjort vårt val. Därför låser vi inte fast dig i paketlösningar som du inte själv kan utforma. Därför tar vi inte extra betalt varje gång du ringer supporten. Hos Cloudist ska du helt enkelt kunna få det du behöver för att kunna hjälpa dina kunder.

Varför ska du välja molntjänster från Cloudist?

– 100 % förutsägbara kostnader
– Skala upp eller ner när du vill
– Inga uppsägningstider

 

Upplev förutsägbarheten!

 

För att du ska få smaka på den befriande känslan av förutsägbarhet hos Cloudist – eller motsatsen – vill vi bjuda på ett litet test.

 

Om du klickar på den gröna rutan nedan så skänker vi 10 kronor som går till att plantera träd i Afrika via Vi-Skogen. Om du klickar rött köper vi Lotto-rader för samma belopp och skänker vinsten till Röda Korset. Om det blir någon.

 

Hur det går får du reda på i nästa nyhetsbrev.

 

//Vännerna på Cloudist.
/Vi gör såklart både och, vilket vi berättar i nästa newsletter./

 

 

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup