Cloudist tjänster

Vill du lyfta dig över konkurrenterna?

Om du levererar hosting-, konsult- eller drifttjänster till Sveriges företag, och fortfarande sköter hårdvaran själv, eller jobbar mot utländska datacenter, så kan vi göra livet betydligt lättare för dig.

På den här sidan kan du läsa om:

Hur då?

Du är IT-proffs. Vi är distributionsproffs. Vår one-stop-shop portal ger dig tillgång till de vassaste molntjänsterna levererade från hållbara datacenter i världsklass, här i Sverige.

Och?

Med vår unika portal har du inte bara möjlighet att leverera virtuella servrar, backup, S3 buckets, Microsoft 365-prenumerationer och katastrofsäkring som tjänst till dina kunder. Med några enkla knapptryckningar, kan du också enkelt rebranda portalen som er egen. Lägg till er logotyp, färger och mer på bara några minuter, så kommer era kunder att uppleva den som en himla smidig tjänst, skapad av er.

Bäst av allt...

Du slipper mecka med egna, fysiska servrar och uppfinna hjulet på nytt för varje ny kund. Lägg i stället tiden på att värva nya kunder och hjälpa dem att växa, innan konkurrenterna lägger vantarna på dem.

Något mer?

Jo då. Med oss kan du erbjuda dina kunder 100% förutsägbara kostnader, möjligheten att enkelt skala upp eller avbryta när de vill, samt tillfället att ta några klimatpositiva steg mot företagets klimatmål.

 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Våra partnernivåer

Som partner har du alltid tillgång till vår one-stop-shop som gör det möjligt för dig att skapa dina egna molntjänster utan att behöva utveckla och hantera tekniken och infrastrukturen bakom dem. Vi erbjuder tre olika partnernivåer – guld, silver och brons – som ger dig olika förmåner.

Vill du veta mer?
År 2021 blev vi nominerade till Zero Carbon Partner of the Year samt Most Innovative Partner of the Year på VMware Nordic Partner Awards! Kontakta oss för att boka en kostnadsfri demo.

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup