Cloudist tjänster

Bygger du nästa Netflix, Swish eller Spotify?

Då behöver du en molnlösning som levererar enkel och smidig hosting och underhåll av själva webbapplikationen, samt en trygg lagring av användarnas data. Skalbarhet och flexibilitet är också viktiga för att kunna hantera en lyckad lansering och en snabbt ökande tillväxt.

På den här sidan kan du läsa om:

Fixa grunden

Du är proffs på att utveckla applikationer. Vi är proffs på distribution av molntjänster. Vår one-stop-shop portal ger dig tillgång till verktygen du behöver, så som S3 lagring optimerad för skalbarhet, långtidslagring och tillgänglighet. Dessutom levereras samtliga tjänster från hållbara datacenter här hemma i Sverige.

Behåll kontrollen

När succén är ett faktum och användarna ökar lavinartat är det vanligt att man tappar kontroll över kostnadsbilden för uppskalningen. Med Cloudist har du 100% förutsägbarhet på kostnadssidan, så din framgång inte behöver innehålla några obehagliga överraskningar.

Vill du veta mer?
År 2021 blev vi nominerade till Zero Carbon Partner of the Year samt Most Innovative Partner of the Year på VMware Nordic Partner Awards! Kontakta oss för att boka en kostnadsfri demo.

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup