NYHETER   |   16 mars 2021
Nytt partnerskap!

Vi är glada att meddela att Lifecycle IT har ingått i Cloudist Solutions-partnerprogrammet för att tillhandahålla automatiserade molntjänster till sina kunder.

Hållbar och kostnadseffektiv IT-konsumtion för företag

Lifecycle IT är en oberoende IT-återförsäljare som fokuserar på produktförsörjning och livscykelhantering. Deras mål är att hjälpa företag konsumera IT på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt.

 

”Vi är mycket glada över denna möjlighet och ser fram emot att hjälpa Lifecycle IT att leverera hållbara lösningar till sina slutkunder.” – säger Jasenko Masic, affärsenhetschef på Cloudist Solutions.

 

”Partnerskapet med Cloudist Solutions kommer ytterligare att stärka vårt erbjudande och passar väl in i vår vision att tillhandahålla kostnadseffektiva och hållbara lösningar till våra kunder. ”- säger Rasmus Mellerup, VD, Lifecycle IT

Om Lifecycle IT

Lifecycle IT är en oberoende IT-återförsäljare som fokuserar på produktförsörjning och livscykelhantering. Vårt mål är att hjälpa företag att konsumera IT på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Med vår breda kompetens och stora engagemang vill vi bli våra kunders rådgivare inom IT. Vi tror att nyckeln till ett bra partnerskap grundar sig i ansvar och trovärdighet och det vill vi uppnå genom att kontinuerligt leverera på högsta nivå. I en värld som ständigt förändras vill vi genom innovativa lösningar vara nära våra kunder i deras digitaliseringsresa.

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup