NYHETER   |   3 mars 2021
Ny tjänst - Disaster Recovery

Cloudist DRaaS är en molnbaserad katastrofsäkring skräddarsydd för VMware-miljöer. Det ger säker, kostnadseffektiv katastrofåterställning från lokalt miljö till en molnmiljö och från moln till moln.

Nya skyddsnivåer med spännande molntjänst

Disaster Recovery som tjänst (DRaaS) är en spännande molntjänst som erbjuder kunderna nya skyddsnivåer. Det är en enorm tillväxtmarknad med 15,4% tillväxt förväntad till 2023. Varför behovet? Företagen accelererar sina digitala strategier för att överleva och frodas, och detta ökade beroende ökar risken för nertid orsakat av tekniska fel, cyberattacker och andra stora störningar.

 

Företag behöver ett skalbart och kostnadseffektivt sätt att hantera denna risk som inte belastar deras IT. Nu kan du hjälpa dem med Cloudist molnbaserade DRaaS-lösning.

Dina möjligheter

Utöka affären genom att inkludera DRaaS i varje säljkonversation, om de redan finns i molnet, erbjud moln till moln DRaaS, om inte, erbjuda dem lokal DRaaS till molnet

 

Uppsälj på konsulttjänster för periodisk failover-testning och VDC-förberedelse – kom närmare kundens affärs- och applikation

 

Påskynda transformationen till molnet med förenklad VMware-integrering, antingen varm eller kall, och självbetjäning från vSphere-klient-plugin eller deras VDC-portal

 

Erbjud VCD-kunder och skydd mellan vårt norra och centrala datacenter (Cloud to Cloud DRaaS)

 

Uppnå löpande fördelar med återkommande intäktsflöde

Funktionens höjdpunkter

Unified

 

Cloudist DRaaS är en enhetlig lösning som möjliggör enkel, snabb och effektiv katastrofåterställning från on-prem till moln samt moln till moln. Säkra din lokala miljön till vår vSphere-plattform enkelt via din vSphere-klient och ett plugin.

 

 

Kostnadseffektiv

 

Cloudist DRaaS är mycket billigare att hantera eftersom du inte behöver investera i hårdvaran eller programvaran; det är en hyresmodell för dina kunder baserat på deras användning.

 

 

Supporterad

 

Dina driftsteam behöver inte lära sig en ny produkt; det är väldigt intuitivt och fungerar i dina befintliga vSphere-baserade lösningar.

 

 

Enkel distribution, lätt att använda

 

Uppsättningen är en enkel virtuell appliance. Anslut den till den end point vi levererar och börja replikera och skydda dina kunders virtuella servrar

 

 

Samma verktyg

 

DRaaS-lösningen ger en smidig, integrerad upplevelse med VM / vApp-snabbmenyer och skyddsindikering i VMware Cloud Director.

 

 

Snabbt att skydda

 

Eftersom det är baserat på vSphere finns det inga agenter att distribuera och inga brandväggsändringar etc., till skillnad från Zerto och andra produkter som Azure Site Recovery (ASR).

 

 

Granulärt skydd

 

Välj mellan tre rekommenderade servicenivåer (SLA-profiler) för att uppfylla kraven för granularitet och snabb återhämtning.

Kom enkelt igång med fullständig självbetjäning. Ta reda på mer information om hur du kommer igång här eller ta kontakt med oss för en demo.

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup