Nyheter   |   17 mars 2021
Disaster Recovery som tjänst

Lyssna in när vi presenterar vår DRaaS-tjänst, en molnbaserad katastrofsäkring skräddarsydd för VMware-miljöer. Det ger säker, kostnadseffektiv katastrofåterställning från lokalt miljö till en molnmiljö och från moln till moln.

Hjälp kunden med Cloudist molnbaserade DRaaS-lösning

Disaster Recovery som tjänst (DRaaS) är en spännande molntjänst som erbjuder kunderna nya skyddsnivåer. Det är en enorm tillväxtmarknad med 15,4% tillväxt förväntad till 2023. Varför behovet? Företagen accelererar sina digitala strategier för att överleva och frodas, och detta ökade beroende ökar risken för nertid orsakat av tekniska fel, cyberattacker och andra stora störningar.

 

Företag behöver ett skalbart och kostnadseffektivt sätt att hantera denna risk som inte belastar deras IT. Nu kan du hjälpa dem med Cloudist molnbaserade DRaaS-lösning.

Dina möjligheter

  • Utöka affären genom att inkludera DRaaS i varje säljkonversation, om de redan finns i molnet, erbjud moln till moln DRaaS, om inte, erbjuda dem lokal DRaaS till molnet.
  • Uppsälj på konsulttjänster för periodisk failover-testning och VDC-förberedelse – kom närmare kundens affär- och applikationer.
  • Påskynda transformationen till molnet med förenklad VMware-integrering, antingen varm eller kall, och självbetjäning från vSphere-klient-plugin eller deras VDC-portal.
  • Erbjud VDC-kunder skydd mellan vårt norra och centrala datacenter (Cloud to Cloud DRaaS)
    Uppnå löpande fördelar med återkommande intäktsflöde.

Agenda

15.00-15.05 Introduktion
15.05-15.20 Säljpitch på DRaaS
15.20-15.40 Teknisk demo
15.40-15.45 Q&A

 

Varmt välkomna!

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup