Molntjänst

Disaster Recovery

Skydda din data med vår automatiserade tjänst DRaaS (disaster recovery som tjänst). Inga krav på att installera agenter, komplexa diskformateringar vid failover eller konfigurera om säkerhet och nätverksinställningar. Vår tjänst kan enkelt hanteras via din lokala VMware vSphere-konsol och tillämpa den mest lämpliga policyn för varje virtuell server, så som t.ex. Microsoft SQL-server, en applikation på en Microsoft Windows-server eller Linux Ubuntu / CentOS-server.

På den här sidan kan du läsa om:

Cloudist har ett tajt samarbete med VMware m.fl.

Prisexempel

Prisexempel på DR per virtuell server

 Basic

Cloudist Disaster Recovery

VM med 100GB allokerad disk
Basic SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

 Standard

Cloudist Disaster Recovery

VM med 100GB allokerad disk
Standard SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

 Premium

Cloudist Disaster Recovery

VM med 100GB allokerad disk
Premium SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

För mer information klicka här.

Fortfarande inte övertygad?
År 2021 blev vi nominerade till Zero Carbon Partner of the Year samt Most Innovative Partner of the Year på VMware Nordic Partner Awards!

Fördelar

Cloudist DRaaS är en självbetjäningstjänst som är integrerad med Cloudist VDC tjänsten. Förbered din lokala server- eller molnmiljö för att undvika katastrofer och skydda kritiska data och applikationer samtidigt som du utnyttjar molnflexibilitet och ekonomi. Med ett fåtal klick och utan investeringar kan du säkra dina viktigaste servrar så som t.ex. Microsoft SQL-databas.

» Kraftfull katastrofsäkring via vSphere Replication och VMware Cloud Availability

» Återställ till ett robust & säkert Cloudist VDC med en pay-as-you-go modell

» Webbaserad självbetjäningsportal

service-image

Enkelt

Kom igång inom några minuter med hjälp av den integrerade VMware-tekniken, DR i toppklass och vår självbetjäningsportal. Välj ett av våra toppmoderna, helt redundanta datacenter i de norra eller centrala regionerna av Sverige för att skydda dina mest kritiska virtuella servrar till eller mellan molnmiljöer med bara några få klick

Prisvärt

Ingen Capex-investering, inga infrastruktur eller operativa omkostnader, skalas lätt när dina behov ökar och du betalar bara för det du använder. Med en förutsägbar kostnad per replikerad virtuell server och diskanvändning finns det inga dolda kostnader och du kan stänga av replikeringen när du vill

Säkert

Lämna komplexiteten åt oss medan du koncentrerar dig på ditt företag och njut av ett automatiserat katastrofskydd. Dra nytta av kryptering av data under replikeringen från din lokala miljö till din molnmiljö och hantera dina replikerings-, failover- och failback-operationer från en självbetjäningsportal inom våra datacenter med säkerhetsklass 3 och larmklass 3

30 dagars gratis testperiod
Prova redan idag och få en 30-dagars gratis testperiod för att utforska alla fördelar som Cloudist-partner!

Vanliga frågor

Katastrofsäkring eller DRaaS (även känt som disaster recovery som tjänst) är en tjänst som är avsedd att säkerhetskopiera dina data, applikationer eller servrar till en privat eller publik molnleverantör. När katastrof inträffar kan servrar, applikationer eller andra resurser återställas till antingen ny molninfrastruktur eller på befintlig infrastruktur i ditt lokala datacenter och återuppta normal drift för verksamheten. DRaaS kan vara särskilt användbart för organisationer som saknar nödvändig expertis för att tillhandahålla, konfigurera och testa en effektiv kontinuitetsplan.

Många företag runt om i världen stöter på någon form av naturkatastrof. Tänk dig om ett strömavbrott, hårdvarufel, datakorruption, mänskliga fel eller en jordbävning drabbar ditt datacenter, det är då DR är en användbar tjänst. DRaaS fokuserar på en kort återställningstid. Detta innebär att ditt återställda data kommer att vara så nära det nuvarande "nuläget" som möjligt. Typiskt mål för återställningstid är cirka 3-6 timmar och tjänsten kommer att starta upp upp dina virtuella servrar geografiskt belägna på en annan plats utan stor påverkan som att t.ex. förlora all din data.

Du som kund väljer att skydda de virtuella servrar som är viktiga för din verksamheten. Vid en katastrof eller en störning går det att med några enstaka klick växla över till en kopia på de skyddade servrarna. Med disaster recovery som tjänst undviker dyra investeringar i hårdvara samt kostsamma avbrott i verksamheten. Vår disaster recovery som tjänst är integrerad med vår VDC-tjänst och ingår i VMwares produktpaketet. Gränssnitten är tillgängligt via vilken enhet som helst och replikering kan konfigureras från din molnmiljö till din on-prem eller från din lokala VMwaremiljö till ditt VDC vilket är det vanligaste användningsområdet.

Relaterade tjänster

Upptäck fler tjänster som kan stärka och underlätta för din verksamhet.

Cloudist

Easy does it

Cloudist AB
Orgnr: 559269-6313
Adress: Nordenskiöldsgatan 11a
211 19, Malmö
Newsletter signup